Om BARR Sweden

Företaget har sitt säte i Strömsund. Företagets postadress är Bygden 155 83393 Strömsund.

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@barrsweden.com med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år samt ha en giltig svensk ID-handling för paketförsändelser.

Personuppgifter

Integritetspolicy

BARR Sweden är personuppgiftsansvarig för att BARRs behandling av dina personuppgifter sker i enlighet med tillämplig lagstiftning.
BARR Sweden
Bygden 155
83393 Strömsund
Sweden
info@barrsweden.com
Det har alltid varit viktigt för oss att information som rör våra kunder behandlas på ett säkert och ansvarsfullt sätt.
Om du har några frågor angående vår behandling av dina personuppgifter kan du kontakta oss på vår e-postadress .
I samband med din registrering och/eller beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss.
Vi sparar och hanterar så lite av dina uppgifter som möjligt för att bearbeta din beställning och upprätthålla kommunikationen med dig.
Vi skyddar dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204).Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Du kan som kund alltid begära rättelse, utdrag samt att vi tar bort dina uppgifter från vårt register.
Informationen du lämnar om dig själv används av Barrsweden.com och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part.

Nyhetsbrev

När du köper från Barrsweden.com registrerar vi dig till vårt e-nyhetsbrev, fullt av nyheter och specialerbjudanden. Om du inte vill forsätta att få nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta prenumerationen genom att klicka på “unsubscribe”-länken.

Leverans

  • Våra normala leveranstider är 1-5 dagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.
  • Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: order@barrsweden.com

Fraktkostnad
1. Fraktkostnad 39 kr. Fraktfritt vid beställning över 499 kr inom Sverige.

79 kr inom EU
99 kr utom EU

2. Hämta din order själv i vår butik.

Vid eventuell restnotering av varan kontaktar vi dej som kund snarast möjligt med information om leveranstid.

Priser

  • Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms.
  • Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

BETALNING

  • KORTBETALNING Säker kortbetalning via Payson
  • DIREKTBETALNING via din bank/Payson
  • FÖRSKOTTSBETALNING (Bankgiro 432-5213 Andersson i Strömsund AB)
  • SWISH Nummer 123 225 94 22
  • Betalningsvillkor: 30 dagar.

Försenad eller utebliven betalning: 50:- i påminnelseavgift.

Vi vill ha nöjda kunder om du inte är nöjd med våra produkter kontakta oss snarast. Vi garanterar att de varor du beställt är felfria när de lämnar oss.
Vi packar noga samt kollar produkters skick innan vi lämnar till transport.

Om produkter är transportskadad eller har något annat fel skall du kontakta oss på  order@barrsweden.com så fort som möjligt för upplysningar om retur och ersättningsvara. dock senast inom 5 dagar från leveransdagen.

⦁ Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser och villkor utan varsel. Det är viktigt att läsar hela villkorsinformationen innan du gör en beställning. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga uppgifter och slutförsäljning.

RETURER

Vi förbehåller oss rätten att i samråd med konsumenten ersätta defekt vara med likvärdig om identisk vara ej finnes tillgänglig vid tillfället för åtgärd av returnerad vara.

ÅNGERRÄTT

  • Vid köp av produkter på barrsweden.com har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.
  • Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet skickar till order@barrsweden.com . I ditt meddelande skriver ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen.
  • Du betalar för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.
  • På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Kunden returnerar varan till  adressen:

BARR Sweden
Bygden 155
83393 Strömsund

*Ärendenumret ska alltid bifogas försändelsen

Ångerrätten gäller inte vid:

  • Ångerrätten gäller inte om varan är använd, väsentligen förändrad eller på annat sätt modifierad.
  • För mer om den lagstiftade ångerrätten, se här.

Reklamation och klagomål

  • Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till kund. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.
  • Du som kund måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.
  • Klagomålet ska skickas omedelbart till oss order@barrsweden.com efter att felaktig har upptäckts.

Ansvarsbegränsning

  • Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

Produktinformation

  • Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Information om Cookies

  • Enligt lag om elektronisk information ska besökare på en webbplats i integritetssyfte få information om att cookies används. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande. Cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator för att ge tillgång till olika funktioner. Det går att ställa in sin webbläsare så att den automatiskt nekar cookies. Mer information kan man hitta på Post och telestyrelsens hemsida.

Tvist och lagval

  • I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr
  • Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.
  • Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

Ändringar till de Allmänna Villkoren

  • Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

Copyright

Allt innehåll på den här webbplatsen tillhör Barrsweden.com